Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
careyulue

Jeg Lo Og Trakk Kjolen Over Hodet.

Ekstraservice eller ikke...Jeg grep fatt i larene hennes og spredte dem, nesten litt brutalt, og kjorte pikken min opp i fitten til Maria. Mye jobbing for, ok da, en akseptabel luselonn.

"Du ser deilig ut", sa jeg og kysset henne pa munnen.

Maria og jeg hadde hatt mange hyggelige samtaler de gangene hun hadde vart pa kontoret mitt for a gjore reint. Tenk at en travel dag skulle ende som dette! Fitten hennes var deilig og varm og jeg stotte pikken min til bunns i henne ganske hardt, mens jeg lente meg innover henne og bet forsiktig pa brystvortene. , sa jeg mens jeg enna la over henne.

Bursdagsfesten

Masserte den hardt mens jeg ba om mer.
– Slapp av sota, jeg skal vel sorge for a gi deg det du trenger, sa jeg og losrev meg fra Hansi sitt grep.
– Aldri?Han la seg ned ved siden av meg og kysset meg mykt mens en hand knadde pa brystene mine. Hvorfor vet jeg ikke,  men det var absolutt et slags brudd for oss ogsa. Sissel skalte med glasset mitt, tok en slurk og dro meg inntil seg.
– Haper ikke det, for det er ingen av oss interessert i, svarte Sissel.Det var var greie, hadde han sagt, selv om Geir hadde mumlet noe om at det var ett svik mot vennskapet. Jeg la handa pa skulderen til Hansi, fikk hans oppmerksomhet. Jeg visste at om han kjente etter, ville han finne en vat og klar fitte.

Jeg lo og trakk kjolen over hodet.

I garasjen

Plutselig kom Stian frem fra under bilen og skjonte nok hva jeg og Fredrik var pa vei til a gjore. accepted=1" target="_blank">crystal-plug-blue

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl